2019-01-21 22:50


Cât mai durează lucrările la METROUL din Drumul Taberei. Răspunsul noului MINISTRU al Transporturilor le dă speranțe bucureștenilor

 |  13:24
Cât mai durează lucrările la METROUL din Drumul Taberei. Răspunsul noului MINISTRU al Transporturilor le dă speranțe bucureștenilor

Într-un interviu acordat RFI, noul ministru al Transporturilor, Lucian Șova, a declarat că finalizarea lucrărilor la amânatul metrou din cartierul bucureştean Drumul Taberei ”nu va mai dura mult”.

În iulie anul trecut, Metrorex a finalizat săpăturile la tunelul Magistralei 5 din Drumul Taberei, anunţând că, în a doua parte a acestui an, metrourile vor fi puse în circulaţie pe traseul Râul Doamnei – Eroilor.

Întrebat ce le transmite locuitorilor din cartierul bucureştean în legătură cu acest subiect, în condiţiile în care au existat mai multe amânări, ministrul Șova a răspuns: ”Le transmit că în măsura capacităţilor mele administrative, acest lucru nu va mai dura mult”.

Lucrările la Magistrala 5 au început în urmă cu șapte ani. Primul termen de finalizare a lucrărilor fiind 2014, apoi acesta a fost amânat de mai multe ori, iar în luna noiembrie 2016 autorităţile au susținut că lucrările vor fi terminate la finalul anului 2017.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: lucrari, metrou, drumul taberei, raspuns, minsitrul transporturilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...