2017-01-20 14:01

SOCIAL


Cât costă o vacanţă la mare prin programul “Litoralul pentru toţi”

 |  17:23
Cât costă o vacanţă la mare prin programul “Litoralul pentru toţi”

AsociaţiaLitoral-Delta Dunării anunţă începerea în prima săptămână a lunii mai a ediţieide primăvară a programului "Minipreţuri de vacanţă - Litoralul pentrutoţi", preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiind cuprinseîntre 179 lei la hotelurile de 1 stea şi 549 lei la 5 stele.

Programuleste susţinut şi promovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism(ANAT) şi patronatele hoteliere de pe litoral. Tarifele reduse sunt valabile înperioada 3 mai - 14 iunie.

Unpachet de şase nopţi la un hotel de 2 stele costă 209 lei de persoană fără micdejun şi 279 lei cu mic dejun, la 3 stele - 249 lei fără mic dejun şi 379 leicu mic dejun inclus, în timp ce la 4 stele, preţul unui pachet de şase nopţi,cu mic dejun inclus, costă 439 de lei de persoană.

"Turiştiicare cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii, care presupuneintrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea,cum ar fi Complexul muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Microrezervaţia DeltaDunării, Planetariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul Adamclisi şiCetatea Histria", se arată într-un comunicat al Asociaţiei Litoral-DeltaDunării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image