2019-01-20 00:56


Câte MILIOANE de lei costă REABILITAREA Crucii Caraiman

 |  23:23
Câte MILIOANE de lei costă REABILITAREA Crucii Caraiman

Sediul MApN a fost miercuri gazda unui eveniment important. Semnarea proiectul de finanțare din fonduri europene a reabilitării Crucii comemorative a eroilor români din Primul Război Mondial, situată pe Vârful Caraiman din Munții Bucegi.

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, au parafat actele.   Valoarea proiectului "Restaurarea, reabilitarea, conservarea și amenajarea unui spațiu expozițional în cadrul Monumentului Crucea comemorativă a eroilor români din Primul Război Mondial (Monumentul eroilor "Crucea Caraiman"/Monumentul Eroilor (Crucea) de pe Vârful Caraiman)" este de peste 19 milioane lei, din care 16 milioane reprezintă finanțare din fonduri europene. Valoarea cofinanțării cheltuielilor eligibile asigurată de Ministerul Apărării Naționale este de aproximativ 3 milioane de lei.   La eveniment au mai participat și șeful Statului Major General, Nicolae Ciucă, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război, generalul (ret.) cu patru stele Marin Badea Dragnea, dar şi autorități locale prahovene.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: cruce caraiman, reabilitare, proiect, milioane de lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
27 Iul 2017

Bună ziua, Aceasta este de a informa publicul larg că doamna Henrietta Fernando, un împrumutat cu reputație de împrumut privat, a deschis o oportunitate financiară pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar. Aveți nevoie de un împrumut? Aveți nevoie de bani urgeni pentru a rezolva o problemă de urgență? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă debloca datoriile sau pentru a vă finanța proiectul? Ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Nu te uita mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare. Oferim împrumuturi rapide și fiabile la rata dobânzii de 2% persoanelor, companiilor și societăților, indiferent de naționalitatea clientului sau istoricul creditelor. Termenii și condițiile noastre și clar și foarte ușor de înțeles. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
Random imageUltimele stiri

loading...