2019-02-24 02:04


Căutările pentru zborurile către Bucureşti au crescut în ultimele zile în urma situaţiei tensionate din România

 |  12:18
Căutările pentru zborurile către Bucureşti au crescut în ultimele zile în urma situaţiei tensionate din România

Căutările ofertelor de zbor către Bucureşti au crescut în primele zile din februarie, ceea ce ar putea însemna o reacţie a românilor din străinătate la situaţia tensionată din ţară, conform motorului de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro, după analiza căutărilor din perioada 1-4 februarie. Cele mai multe căutări de zboruri către Capitală s-au înregistrat în Elveţia, Italia, Portugalia, Franţa, Spania şi Danemarca.

”Evenimentele recente care au avut loc în România i-au determinat pe românii din marile ţări din Europa să revină la Bucureşti. Am remarcat o creştere a interesului faţă de zborurile către Bucureşti în perioada 1-4 februarie comparativ cu aceleaşi zile din săptămâna anterioară, 25-28 ianuarie 2017, mai ales dinspre Elveţia, Italia şi Danemarca”, se arată într-un comunicat postat pe momondo.ro, citat de news.ro.

Cele mai multe căutări de zbor către Bucureşti s-au înregistrat din Elveţia, cu o creştere de 26% faţă de săptămâna anterioară. Şi numeroşi români stabiliţi în ţările latine şi nordice au căutat oferte de zbor către Capitală în primele zile din februarie.

Accesările zborurilor dinspre Italia, Portugalia, Franţa şi Spania către Bucureşti au crescut cu 25%, 22%, 21%, respectiv 8%.

În aceeaşi măsură, interesul românilor din Danemarca, Olanda şi Suedia pentru a veni spre Bucureşti a crescut cu 24%, 20% şi 18% pentru perioada 1-4 februarie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: oferte de zbor romania, motor de cautare, bucuresti, crestere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...