2018-07-18 23:35


Cauza HAOSULUI de la metrou din această dimineață

 |  10:16
Cauza HAOSULUI de la metrou din această dimineață

Circulaţia metrourilor a fost bulversată pe magistralele 1 şi 3, iar staţia Bucur Obor a fost extrem de aglomerată joi dimineaţă, după ce s-a produs o defecţiune la un tren care intra în stația respectivă, călătorii fiind debarcați pe peron, garnitura fiind cu probleme fiind tractată ulterior de un alt tren.

„Joi, la ora 07:47, la intrarea în staţia Obor, s-a produs o defecţiune la un tren de metrou ce mergea spre Ştefan cel Mare, iar pe tronsonul respectiv s-a circulat în sistem pendulă. Călătorii din trenul defect au fost debarcaţi la peron. Acesta a fost cuplat la un alt tren şi retras din circulaţie. De asemenea, au fost debarcaţi şi călătorii din trenul de ajutor, iar la staţia Obor s-a creat aglomeraţie”, se arată în comunicatul emis de Metrorex.

Trenurile de metrou au circulat cu dificultate pe magistralele 1 şi 3 din cauza incidentului produs la staţia Obor. Circulaţia se desfăşoară normal începând cu ora 08:30, informează Metrorex.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: metrou, tren, circulatie, defectiune, statie, bucur obor, magistrala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.