2019-05-23 11:56


Ce BENEFICII vor primi clienții TELEKOM după ce rețeaua operatorului a picat total pe 5 martie

 |  15:16
Ce BENEFICII vor primi clienții TELEKOM după ce rețeaua operatorului a picat total pe 5 martie

Operatorul Telekom România va oferi clienţilor săi, atât cei care au abonament, cât și cei cu cartel preplătite, reduceri la factură, credit suplimentar şi alte beneficii suplimentare, după nefuncţionarea serviciilor mobile ale rețelei din data de 5 martie

Abonaţii Telekom vor primi o reducere echivalentă unei zile de abonament la prima factură lunară emisă după data de 11 martie, drept compensare pentru problemele tehnice întâmpinate pe 5 martie. La rândul lor, posesorii de servicii preplătite vor primi credit suplimentar cu echivalentul consumului mediu zilnic. Atât reducerea la abonament, cât şi creditul se vor aloca în mod automat.

Începând cu 2 aprilie, toţi clienţii cu abonament Telekom vor primi gratuit beneficii de voce, SMS şi date nelimitate naţional, valabile 30 de zile, pe care vor putea să le activeze oricând, până la sfârşitul anului.

Clienţii business primesc un SIM gratuit cu 2 GB trafic de net 4G, activ pe o perioadă de 30 de zile, pe care îl pot solicita în magazinele Telekom până la finalul anului 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: telekom, clienti, beneficii, retea, functionare, 5 martie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG