2018-12-15 09:03


Ce despăgubiri poate plăti METROREX călătorilor în caz de ACCIDENT. De la ce companie de asigurări vor veni banii

 |  13:07
Ce despăgubiri poate plăti METROREX călătorilor în caz de ACCIDENT. De la ce companie de asigurări vor veni banii

Compania care administrează reţeaua de metrou a Bucureştiului, Metrorex, a confirmat că a încheiat trei contracte de asigurare cu Asirom, dintre care unul vizează acoperirea daunelor suferite de călători în cazul unui accident, cu o limită maximă de despăgubire de un milion de euro, informează News.ro. Tranzacţia a fost intermediată de brokerul Globasig.

Metrorex a publicat anunţul privind demararea procedurii de achiziţie în noiembrie 2016. În urma anunţului au fost depuse patru oferte de către firmele de asigurare Asirom, prin Globasig, Generali, Omniasig şi Gothaer.

”Câştigătorul licitaţiei a fost ofertantul Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group, pe baza preţului cel mai mic şi o propunere tehnică în conformitate cu solicitările Metrorex. Durata contractului - un an de la emiterea şi primirea poliţei de asigurare. Valoarea contractului este de 98.305 lei, fără TVA”, se arată în comunicatul publicat luni de Metrorex.

Unul dintre contracte vizează acoperirea răspunderea civilă faţă de terţi, cu o limită totală de un milion de euro, iar al doilea contract face referire la răspunderea generală faţă de terţi şi are o limită totală de 100.000 euro. 

”Încheierea pachetului de asigurare a fost intermediată de Globasig Broker de Asigurare Reasigurare, iar asigurătorul care a preluat riscurile este Asirom. Prima de asigurare totală pentru cele trei polițe este de 22.000 de euro, iar poliţele au fost încheiate cu franşiză 0 şi au valabilitate de 12 luni”, au transmis, acum o săptămână, sursele din piaţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-10

TAGURI: metrou, metrorex, asigurare, acident, asirom, despagubiri, calatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...