2018-07-19 09:03


Ce importantă stație de METROU va fi închisă timp de TREI zile. Vezi care este motivul

 |  09:39
Ce importantă stație de METROU va fi închisă timp de TREI zile. Vezi care este motivul

Stația de metrou Pipera se va închide în perioada 15 - 17 iulie, pentru modernizarea sistemului de control acces, iar trenurile vor circula doar până la și de la stația Aurel Vlaicu, informează, marți, Metrorex.

"Metrorex informează călătorii că, în perioada 15.07.2017 - 17.07.2017, se va închide stația de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces, timp de trei zile, din care doar o zi lucrătoare. În această perioadă, trenurile de metrou vor circula cu călători doar până la/de la stația Aurel Vlaicu", spune compania, într-un comunicat.

Metrorex precizează că a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare, precum și a modificărilor apărute în graficul de execuție, și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrări în stațiile cu un singur acces.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: metrou, statie, pipera, acces, inchisa

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.