2018-07-18 11:57


Ce MESAJ inedit a apărut pe un PANOU de pe Autostrada Sebeș-Turda

 |  19:09
Ce MESAJ inedit a apărut pe un PANOU de pe Autostrada Sebeș-Turda

Fanii echipei Dinamo nu pierd nicio ocazie pentru a-și promova echipa favorită și dovedi inventivitatea, probând acest lucru și zilele trecute.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va deschide traficului primul lot de autostradă din 2018, mai exact lotul 3 de pe autostrada Sebeș-Turda.

Astfel, pe unul dintre indicatoarele de orientare de pe autostradă a apărut celebrul mesaj "Doar Dinamo București", mișcare pusă la cale, cel mai probabil, de către un susținător dinamovist care lucrează la CNAIR, relatează gsp.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-19

TAGURI: mesaj, panou, autostrada, sebes turda, dinamo

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
18 Ian 2018

individul trebuie tras la raspundere, la modul extrem, este criminal sa folosesti acele spatii pentru orice altceva , decat indicatoare de circulatie, vreme, etc. Asa se creaza precedente si o sa avem femei dezbracate pe asemenea spatii, si cum toti vor fi cu ochii pe sus, vor fi o gramada de accidente, prin lovitul din spate...
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.