2019-03-26 12:38


Ce PONT le dă Poliția Română ȘOFERILOR pentru a scăpa de AMENZI

 |  18:30
Ce PONT le dă Poliția Română ȘOFERILOR pentru a scăpa de AMENZI

Poliţia Română le oferă un „pont” şoferilor pentru a scăpa de amenzile pentru viteză, spunând că aceştia pot achiziţiona un detector radar, însă nu este mereu util şi este şi costisitor. De asemenea, spun poliţiştii, nici pe flash-urile celorlalţi nu ar trebui să se bazeze şoferii, pentru că se poate să nu le observe întotdeauna, iar în ceea ce priveşte aplicaţiile de trafic, nici acestea nu sunt eficiente, pentru că sunt şi ei, poliţiştii, prezenţi acolo.

„HEIII... PSSSTTTT... ŞOFERULE... FII ATENT LA PONTUL ZILEI! - CUM SCAPI DE AMENZILE PENTRU VITEZĂ”, îşi începe Poliţia Română mesajul. „Bineînţeles, îţi poţi achiziţiona un detector de radar, însă nu este util întotdeauna şi costă destul de mult. De asemenea, te poţi baza pe «sprijinul» celorlalţi şoferi, care îţi dau flash-uri atunci când urmează să întâlneşti un aparat radar... dar poate nu eşti atent şi nu le observi sau poate ceilalţi şoferi doar «glumesc»...”, scriu poliţiştii.

Ei mai spun că nici aplicaţiile de trafic nu ar trebui să fie o variantă pentru şoferi, pentru că nu sunt întotdeauna eficiente, consumă trafic de net, iar acolo sunt prezenţi şi ei, poliţiştii.

„Sau poţi folosi aplicaţiile de trafic, care îţi arată locurile în care se află poliţiştii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente şi îţi mai consumă şi traficul de net. În plus, pe aceste aplicaţii suntem prezenţi şi noi şi ne mai place să adăugăm «poliţişti», chiar şi acolo unde nu sunt J”, mai explică forţele de ordine.

Astfel, subliniază poliţiştii, cea mai sigură, eficientă şi gratis metodă de a evita amenzile de viteză este respectarea limitelor legale de viteză.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-24

TAGURI: sfat, pont, amenzi, soferi, politia romana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...