2019-02-21 23:04


Ce schimbare în organizarea EXAMENULUI AUTO intră în vigoare de LUNI. Unde se va aplica mai întâi

 |  09:44
Ce schimbare în organizarea EXAMENULUI AUTO intră în vigoare de LUNI. Unde se va aplica mai întâi

Candidaţii la examenul de obţinere a permisului auto vor fi înregistraţi atât video, cât şi audio la susţinerea probei practice a examenului, începând de luni, măsură luată pentru "asigurarea şi verificarea legalităţii" examenului. Schimbarea va fi implementată mai întâi în Capitală şi în judeţul Ilfov, informează News.ro.

Înregistrarea va fi făcută cu sisteme tehnice de monitorizare care vor fi instalate pe maşinile folosite la susţinerea acestei probe. Nu se va înregistra proba practică pentru categoriile AM, A1, A2 şi A.

Sistemul tehnic de monitorizare se instalează într-un punct fix, în autovehiculul pe care este afişată vizibil menţiunea "EXAMEN" şi se orientează paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare a maşinii, iar datele sunt stocate astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după examinator, ziua şi ora examinării.

În cazul în care candidatul contestă rezultatul probei practice, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente. 

Sistemul de înregistrare audio-video va fi operaţional la serviciile publice comunitare din Bucureşti şi judeţul Ilfov, iar în zilele următoare acest mod de desfăşurare a probei practice se va aplica, etapizat, la toate serviciile judeţene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-03

TAGURI: examen auto, video, audio, candidati, inregistrare, permis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Iul 2017

MANEVRE DE MAFIOTI . ACHIZITIONAREA TEHNICII NECESARE ADUCE O SPAGA GRASA PENTRU CEI CE AU PROPUS SI APROBAT ACESATA SUPRAVEGHERE SOFISTICATA NECESARA DOAR IN CADRUL RELATIILOR SAU CAN ESTE DE LUCRAT CU HOTI SI BANDITI PERICULOSI SI RAFINATI. IN CAZUL EXAMINARII PENTRU PERMIS AUTO blatul SE NEGOCIIAZA LA, PLAJA, LA PESCUIT, la BASCHET, la FOTBAL, la SPRIT, la CLUB etc....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...