2016-12-10 20:44

SOCIAL


Ce recomandă Crucea Roşie populaţiei din zone cu risc de inundaţii

 |  15:16

Crucea Roşie România a direcţionat peste 60 de tone de alimente, apă, îmbrăcăminte şi lemne pentru foc în zonele afectate de zăpezi, însă oamenii din judeţele Buzău, Vrancea, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Tulcea şi Mehedinţi sunt acum în pericol de inundaţii şi li se recomandă să construiască bariere pentru a împiedica apa să ajungă la case.

“Adunaţi un set de provizii pentru dezastre: apă potabilă, alimente, aparat de radio cu baterii, lanternă, baterii de schimb, îmbrăcăminte călduroasă, medicamentele personale. Învăţaţi cum să întrerupeţi utilităţile, cum ar fi alimentarea cu curent electric, gaz şi apa, de la întrerupătoarele şi supapele principale. Construiţi bariere pentru a împiedica apa să ajungă în clădire”, recomandă Crucea Roşie.

Crucea Roşie Română este pregătită permanent să intervină de urgenţă în sprijinul populaţiei afectate de dezastre cu alimente, apă, corturi, cearşafuri, pături, saci de dormit, cizme de cauciuc, paturi pliante, dezinfectant şi alte materiale de strictă necesitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: crucea rosie, inuntatii, recomandariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

5 recomandări pentru a face faţă stresului de sărbători Ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai relaxantă perioadă din an, pentru unele persoane este exact... 04 Dec 2016 | (0)