Cea mai scăzută temperatură din țară în prima zi a anului: minus 18 grade Celsius
2018-08-16 01:27


Cea mai scăzută temperatură din țară în prima zi a anului: minus 18 grade Celsius

 |  10:55
Cea mai scăzută temperatură din țară în prima zi a anului: minus 18 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborât până la minus 18 grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Topliţa, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură din țară în prima zi a anului.

În Harghita cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc și Toplița, unde s-au înregistrat minus 18 grade Celsius. Şi în celelalte zone din judeţ a fost extrem de rece, la Bucin și Joseni înregistrându-se minus 17 grade şi la Odorheiu Secuiesc - minus 15 grade Celsius.

Meteorologul previzionist de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu, Cristian Grecu, a declarat, pentru Agerpres, că minimele s-au înregistrat în cursul dimineții.

În comparaţie cu 1 ianuarie 2015, valorile de temperatură sunt mult mai ridicate, atunci mercurul coborând până la minus 29 de grade Celsius.

Cristian Grecu a mai spus că temperaturile nu au mai scăzut atât de mult, întrucât nu a fost strat de zăpadă.

Minima absolută a lunii ianuarie în Harghita s-a înregistrat la Miercurea Ciuc în anul 1985, când temperatra a ajuns la minus 38,4 grade Celsius.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-02

TAGURI: unde, inregistreaza, cea, mai, scazuta, temperatura, prima, zi, an, minus, 18, grade, celsius

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...