2018-12-10 04:34


Ceasurile lui Oprescu au un „frate” pe Fifth Avenue

 |  21:00
Ceasurile lui Oprescu au un „frate” pe Fifth Avenue

Cele cinci ceasuri cu patru feţe, placate cu aur, amplasate în Capitală, sunt asemănătoare cu ceasul de pe cea mai scumpă stradă din New York. E vorba de vestita Fifth Avenue, din faţa Turnului Trump, unul dintre sediile miliardarului american Donald Trump.

Dacă în SUA, ceasul cu patru feţe poartă semnătura clădirii, adică Trump Tower, în schimb, cele cinci din Capitală sunt fiecare ştanţate cu numele parcurilor unde sunt amplasate, adică Herăstrău, Cişmigiu, Carol, Unirii, dar şi Piaţa Sfântul Gheorghe.

Ceasurile placate cu aur au fost în centrul unui imens scandal după ce ALPAB a plătit aproape 3 milioane de lei pentru achiziţionarea lor, deşi primarul Sorin Oprescu susţinea că va renunţa la „cheltuielile inutile”. Se pare însă că bugetul Capitalei a suportat, până la urmă, mai mult decât şi-au permis milionarii din New York.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05

Mai multe imagini:
Ceasurile lui Oprescu au un „frate” pe Fifth Avenue
zoom

TAGURI: Ceasurile lui Oprescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
26 Aug 2011

Si ma rog ,ce au locuitorii din NewYork in plus,fata de bucuresteni?E asa o criza ce subiecte,ca v-ati adus aminte de ceasurile lui Oprescu!Da,foarte bine:Bucurestiul se poate lua la intrecere cu New York-ul ,la acest capitol!
Random imageUltimele stiri


loading...