Cele mai multe persoane muşcate de câini, în sectorul 6
2018-08-20 06:02


Cele mai multe persoane muşcate de câini, în sectorul 6

 |  16:24
Cele mai multe persoane muşcate de câini, în sectorul 6

Peste 1.100 de persoane au fost muşcate de câini în Bucureşti, în primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind în sectorul 6, iar cele mai puţine în sectorul 1.

Potrivit lui Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), cele mai multe cazuri sunt în sectorul 6, unde 483 de persoane au fost muşcate de câini, iar cele mai puţine în sectorul 1, respectiv 32 de persoane. În sectorul 4, în primele patru luni ale anului au fost înregistrate 219 persoane muşcate de câini fără stăpân, în sectorul 3 - 164 de persoane, în sectorul 2 - 137, iar în sectorul 5 au fost 92 de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: maidanezi, caini, pericol, sector, muscat, cazuri, animale, ASPA

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEX FLOREA
08 Iul 2013

Nu inteleg de ce aceasta situatie pe sectoare ar trebui facuta publica! Primarii de la sectoare nu sunt deloc implicati in problema cainilor fara stapan. Ca asa e la noi: problemele adevarate sa fie rezolvate de Sorin Oprescu, jupanii de la sectoare sunt ocupati cu altele, chestii importante, nu spui ce!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...