2019-03-25 12:02


Celebră cântăreață vrea să candideze la Primăria Capitalei

 |  23:16
Celebră cântăreață vrea să candideze la Primăria Capitalei

Lupta pentru Primăria Capitalei se anunță a fi din ce în ce mai strânsă. Mihaela Mihai, marea vedetă a muzicii ușoare românești, a publicat pe contul personal de Facebook "un model de listă de susţinători", îndemnânu-şi fanii să o printeze, să o multiplice, apoi să strângă semnături pentru a susţine intrarea sa în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

"Pentru cei care m-ați îndemnat si rugat să candidez independent: Am pregătit Modelul de Listă de susținători. Am promis că voi încerca să vă urmez dorința de a candida la Primăria Capitalei dacă veți strânge cele 5000 de semnături de susținere. Două luni pentru strângerea lor este un termen rezonabil", a scris artista de 69 de ani pe reţeaua de socializare.

Celebră cântăreață vrea să candideze la Primăria Capitalei
zoom
"Dacă le primesc până la 30 martie, voi înscrie candidatura mea la BEC. Apoi, facem împreună si campanie pentru voturi. Public aici acest Model de Listă de susținători pentru ca, cei care vor cu tot dinadinsul, să o poată printa, să o multiplice la Xerox, şi să strângă semnăturile. Din mers ... În cursul săptămânii care vine voi publica şi (...) Programul meu electoral. Postez aici Modelul de listă în 2 rezoluții diferite, de ales pentru printare. Ia să vedem, ce se întâmplă?! Câte unul, câte doi, schimbăm clasa politică ? Munca grea abia după aceea începe, pentru mine, dacă reuşim", a adăugat ea. Ulterior, vedeta a publicat şi adresa la care îi pot fi expediate listele cu semnături. Mihaela Mihai a mai candidat la Primăria Capitalei şi în anul 2008, din partea Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-10

TAGURI: cantareata, mihaela mihai, sustinatori, primaria capitalei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...