2018-07-17 11:08


Centrul Infotrafic: Circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Braşov, blocată

 |  08:55
Centrul Infotrafic: Circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Braşov, blocată

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat, miercuri, că circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Braşov este blocată din cauza căderilor de stânci de pe versanţi, în zona localităţii buzoiene Siriu.

Potrivit sursei citate, din cauza căderilor de stânci de pe versanţi, circulaţia rutieră pe DN10 Buzău – Braşov este oprită pe ambele sensuri la kilometrul 80.

Potrivit sursei citate, ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone este Buzău – DN10 – Cislău – DJ102B – Vălenii de Munte – DN1A – Cheia – Săcele – Braşov.

De asemenea, ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este Buzău – DN1B – Ploieşti – DN1A - Braşov.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat şi pe DN2 Focşani – Bacău, la kilometrul 223, între localităţile Domneşti şi Rugineşti din judeţul Vrancea).

Din cauza ploilor torenţiale se circulă uşor îngreunat pe DN1B Ploieşti – Buzău, la kilometrul 31, în zona localităţii prahovene Loloiasca. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: centru, infotrafic, circulatie, rutiera, dn, 10, buzau, brasov, blocata

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.