Centrul Infotrafic: Se circulă în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2
2018-08-17 13:12


Centrul Infotrafic: Se circulă în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2

 |  07:29
Centrul Infotrafic: Se circulă în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2

Centrul Infotrafic a anunţat, duminică dimineaţa, că se circulă în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2, vizibilitatea fiind sub 100 de metri pe tronsonul Drajna – Cernavodă. De asemenea, pe A1 a avut loc un accident, un TIR şi o autoutilitară ciocnindu-se.

Potrivit Centrului Infotrafic, duminică dimineaţă să circulă în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2, între Drajna şi Cernavodă (kilometrii 105-160), unde vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri.

De asemenea, pe tronsonul Bucureşti - Drajna vizibilitatea este de aproximativ 200 de metri.

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto  să adapteze viteza la condiţiile mete, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile.

Sursa citată mai precizează că pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti s-a produs un accident, un TIR şi o autotutilitară ciocnindu-se. În urma incidentului nu au rezultat victime şi nici nu sunt probleme de trafic în zonă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-06

TAGURI: centru, infotrafic, circula, conditii, ceata, autostrada, a2

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...