2018-09-24 13:30


CFR Călători anunţă cum se desfăşoară traficul feroviar

 |  10:59
CFR Călători anunţă cum se desfăşoară traficul feroviar

CFR Călători a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că traficul feroviar la nivel național se desfășoară în condiții de iarnă, cu fenomene meteo precum vânt puternic, ploi și polei. Sursa citată a avertizat că trenurile pot ajunge la destinaţie cu întârzieri din cauza condiţiilor meteorologice.

„Personalul feroviar de specialitate este mobilizat pentru verificări, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine pentru remedierea eventualelor deranjamente tehnice produse la linia de contact și la pantografele trenurilor, din cauza rafalelor puternice de vânt și a depunerii de polei', se arată în comunicatul citat.

CFR Călători a mai anunţat că, joi dimineaţa, au fost remediate două deranjamente tehnice la linia de contact pe segmentele feroviare Pantelimon — Obor și Valea Putnei — Argestru.

Totodată, se lucrează în Gara de Nord pentru remedierea deranjamentului tehnic înregistrat la sistemul de informare a publicului călător.

„În ceea ce privește cursele programate pentru ziua în curs, niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunțat modificări de grafic, peste 1.600 de trenuri de călători și de marfă fiind programate să circule la nivel național. CFR SA va informa permanent operatorii de transport feroviar asupra evoluției fenomenelor meteorologice și a condițiilor de circulație la nivel național, astfel încât toate companiile să-și informeze din timp călătorii, dacă apar modificări în circulația trenurilor înscrise deja în trafic”, precizează CFR Călători.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: cfr, calatori, desfasoara, trafic, feroviar, tren, intarziere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...