2018-12-16 05:43


CFR Călători investeşte 44 milioane lei pentru modernizarea a zeci de vagoane

 |  07:58
CFR Călători investeşte 44 milioane lei pentru modernizarea a zeci de vagoane

CFR Călători a anunţat că va investi în acest an peste 44 milioane lei pentru modernizarea a 30 de vagoane. Totodată, compania a bugetat 100 de milioane de lei pentru achiziţia de rame electrice.

"Contractul pentru modernizarea celor 30 de vagoane este de peste 44 milioane lei şi a fost încheiat în urmă cu doi-trei ani. Un singur vagon a fost modernizat, dar nu a fost pus încă în circulaţie", au afirmat reprezentanţii companiei, pentru Mediafax.

CFR Călători a precizat, într-un comunicat de presă, că „vagoanele pot circula cu viteza maximă de 160 km/h, îndeplinesc cerinţele de operabilitate şi dispun de sisteme de climatizare şi informare".

În acest an este prevazută de la bugetul de stat suma de 100 de milioane de lei pentru achiziţia de rame electrice.

"Este important să cumpărăm pentru CFR Călători şi pentru România materialul rulant de care avem nevoie, care să corespundă şi să facă faţă condiţiilor din ţara noastră. Începând din acest an sunt şanse reale de a începe reînnoirea parcului activ al CFR Călatori. Sunt investiţii absolut necesare pentru îmbunătăţirea serviciilor companiei, astfel încât să putem oferi pasagerilor noştri condiţii decente de călătorie", a afirmat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: cfr, calatori, investeste, 44, milion, lei, modernizeaza, vagon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HOTII?
11 Ian 2016

Povesti nemuritoare, cine va mai crede? Autostrazi, cai ferate,material rulant nou,numai minciuni si praf in ochii oamenilor? Sa va fie rusine.
Random imageUltimele stiri


loading...