2018-12-13 04:17


CFR Călători: Şapte trenuri, ANULATE din cauza temperaturilor extrem de scăzute

 |  10:55
CFR Călători: Şapte trenuri, ANULATE din cauza temperaturilor extrem de scăzute

CFR Călători a informat, într-un comunicat de presă, că s-a decis anularea joi dimineaţa a şapte trenuri din cauza temperaturilor extrem de scăzute. Sursa citată a mai precizat că există trenuri care înregistrează întârzieri la sosire/plecare.

"Astăzi, 21 ianuarie, traficul feroviar se realizează în continuare în condiții de iarnă, la temperaturi foarte scăzute. Unele trenuri mai înregistrează întârzieri la sosire/plecare. Pentru ziua de astăzi, până la aceasta oră, s-a luat decizia anulării trenurilor pentru adaptarea circulației feroviare la posibilitățile efective, iar traficul de pasageri va fi preluat, în măsura posibilităților, de celelalte trenuri rămase în grafice", a precizat CFR Călători.

Trenurile anulate sunt: Regio Galați — București Nord (11072), Tulcea Oraș — Medgidia (8652), Roșiori Nord — Alexandria (9363), Sighișoara — Odorhei (3542), Odorhei — Cristur Hm (3541) și Beia Hm — Sibiu (2564—1) și InterRegio Târgoviște — Titu (1880).

CFR Călători a mai precizat că pe secţia Medgidia – Tulcea Oraş trenurile în circulaţie sunt remorcate în continuare cu locomotive diesel electrice, iar pe secţia Slobozia Veche – Urziceni, trenurile sunt remorcate cu locomotive diesel electrice şi locomotive diesel hidraulice.

 „În toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri, etc) se intervine constant pentru asigurarea condițiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul. De asemenea, sunt pregătite locomotive diesel de rezervă, echipele de intervenție sunt suplimentate, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren redistribuie călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi li se acordă asistenţa necesară”, se arată în comunicatul CFR Călători.

Sursa citată recomandă pasagerilor să acceseze informaţii legate de situaţia circulaţiei trenurilor, astfel: la numerele de telefon de la stațiile CFR care sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro. De asemenea, informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructură www.cfr.ro, accesând link-ul http://cfr.ro/index.php/cauta-tren


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: cfr, calatori, sapte, tren, anulat, temperaturi, extrem, scazut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SEFII O DUC BINE .
21 Ian 2016

Cei care au condus si conduc CFR Călători în ultimii ani cum ar fi si Valentin Dorobanţu,Secara Vasile,Szentes Iosif, au fost si sunt preocupaţi să falimenteze compania de stat. Singura lor grijă a fost să umfle conturile „băieţilor deştepţi” de la calea ferată prin subvenţii foarte mari, în timp ce compensaţiile pentru CFR Călători erau tot mai modeste în raport cu numărul călătorilor. În acelaşi timp, în 2012 şi 2013, fostul director general Valentin Dorobanţu a depus eforturi susţinute ca mersul trenurilor să fie intocmit în funcţie de interesele băieţilor deştepţi de la calea ferată, cedând astfel o serie de trasee rentabile ale CFR Călători în favoarea operatorilor privaţi de transport feroviar de persoane,in asa fel incat Regionale ca Bucurestiul si Brasovul sa ajunga “in sapa de lemn”? Mai tarziu, echipa de conducere a CFR Călători, în frunte cu directorul Vasile Secară, a tesut un nou mers al trenurilor , prin care o serie de rute rentabile, care aduc foarte mulţi bani companiei CFR Călători, au fost cedate către operatorii privaţi. Directori de la stat continua sa fie garantaţi de privaţi. Preşedintele Comitetului director al CFR Călători, Vasile Secară, era “ajutat” în demersul de cedare a rutelor rentabile către operatorii privaţi de către unul dintre membrii Comitetului director- Iosif Szenteş, cel care împreună cu Valentin Dorobanţu au întocmit mersul trenurilor din decembrie 2012 si 2013, prin care operatorii privaţi de transport feroviar de călători au fost favorizaţi în detrimentul CFR Călători? Ori poate se verifica si cum un teren extrem de valoros de la Cluj al companiei CFR Calatori, a ajuns definitiv la un om de afaceri tot din Cluj prin girul nemijlocit al lui Secara Vasile? Ministrul Transporturilor , DAN M. COSTESCU , ce zice , ce face , ca de stiut , stie ???
GABI
21 Ian 2016

CALATORI CARE INGHEATA IN TRENURI ORE INTREGI, IN TIMP CE DIRECTORUL GENERAL DE LA CFR CALATORI , IOSIF SZENTES, IL MINTE IN DIRECT CHIAR IN FATA PRESEI PE MINISTRUL DAN COSTESCU CA ABSOLUT TOATE VAGOANELE CIRCULA INCALZITE?
Random imageUltimele stiri


loading...