2018-09-25 00:28


CFR Călători: Zeci de trenuri, ANULATE din cauza viscolului şi a ninsorilor

 |  12:55
CFR Călători: Zeci de trenuri, ANULATE din cauza viscolului şi a ninsorilor

CFR Călători a anunţat duminică, într-un comunicat de presă, că zeci de trenuri care circulă pe liniile din sudul țării au fost anulate din cauza viscolului și a ninsorilor. Astfel, au fost anulate 12 trenuri care circulau pe ruta București — Constanța şi două pe linia Constanța — Buzău.

"Circulația feroviară se desfășoară în condiții de iarnă pe fondul viscolului și a ninsorilor din sudul și estul țării. În toate unitățile CFR Călători s-au luat măsuri suplimentare pentru asigurarea condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul. Sunt pregătite locomotive de rezervă, sunt suplimentate echipele de intervenție, iar garniturile sunt verificate înainte de plecarea în fiecare cursă", se precizează în comunicatul citat.

Pentru zonele afectate de viscol și ninsori, CFR Călători a luat decizia anulării unor garnituri. Este vorba despre IR 1581 București Nord (plecare ora 7,31) — Constanța, IR 1580 Constanța (plecare ora 8,40) — București Nord, IR 1582 Constanța (plecare a 13,00) — București Nord, IR 1585 București Nord (plecare ora 14,00) — Constanța, IR 1588 Constanța (plecare ora 18,50) — București Nord, R 8011 București Obor — Fetești este anulat și circulă suplimentar un tren București Obor — Fetești, cu plecare din București Obor la ora 10,00, R 8012 și R 8014 Fetești — București Obor, R 8580 și R 8581 Ciulnița — Slobozia Veche și retur, R 8443 și R 8592 Ciulnița — Călărași Sud și retur, R 8002 și R 8001 București Obor — Constanța și retur, R 9362 Alexandria — Roșiori Nord, R 8201 și R 8202 Buzău — Constanța și retur, R 8653 Medgidia — Tulcea Oraș, R 8654 Tulcea Oraș — Medgidia, R 8121 București Nord — Slobozia Veche și R 8124 Slobozia Veche — București.

CFR Călători mai precizează că trenurile spre și dinspre sudul și estul țării înregistrează întârzieri.

"Întrucât este o situație în evoluție, sunt posibile și alte modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să acceseze informații legate de situația circulației trenurilor la numerele de telefon de la stațiile CFR, care sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro. Informații în timp real despre situația circulației trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructură www.cfr.ro, accesând link-ul cfr.ro/index.php/cauta-tren, iar pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren, prin accesarea link-ului www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web”, se mai menţionează în comunicat.

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate.

"Prioritatea noastră este de a lua măsurile necesare pentru ca toți cei care călătoresc cu trenul, în această perioadă, să ajungă în siguranță la destinație", a precizat CFR Călători. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17
Citeste si:
Rețelele electrice din Giurgiu și Ilfov, avariate din cauza viscolului. În Bucureşti există deranjamente punctuale
IŞMB: Elevii din Bucureşti nu merg luni la şcoală. Cursurile, suspendate
ISU: 191 de pomi au căzut în Bucureşti pe autoturisme și carosabil
VISCOL în Bucureşti. Copaci căzuţi în sectoarele 3, 4 şi 6. Mai multe semafoare, defecte
Buzău. 14 localităţi, fără curent electric din cauza zăpezii şi a viscolului
Situaţia curselor pe Aeroportul Otopeni. Zborurile pot avea întârzieri de o oră
Ninsoarea şi viscolul au pus stăpânire pe România. Autostrada A2 şi mai multe drumuri naţionale, ÎNCHISE
Manevrele navelor, suspendate în porturile Midia, Constanţa - fluvial şi Mangalia din cauza vântului

TAGURI: cfr, calatori, zeci, tren, anulat, viscol, ninsoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...