2018-12-12 15:12


CFR: Circulația feroviară, închisă între Valea Sadului și Lainici

 |  09:52
CFR: Circulația feroviară, închisă între Valea Sadului și Lainici

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA a anunţat luni dimineaţa, într-un comunicat de presă, că circulația feroviară este închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între stațiile Valea Sadului și Lainici, din cauza vântului și a ploilor care au dus la căderi de copaci pe firul de contact.

Până la remedierea defecțiunii, trenurile de călători sunt oprite temporar în gările de pe traseu și vor înregistra întârzieri în graficul de circulație. Până la această oră, patru trenuri de călători se află în această situație și anume: R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

"Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA informează că, în cursul acestei dimineți, începând cu ora 4:40, circulația feroviară este închisă (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între stațiile CF Valea Sadului — Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui", se arată în comunicatul citat.

Echipele de intervenție se află la fața locului și desfășoară operațiuni de înlăturare a copacilor căzuți și de remediere a liniei de contact, astfel încât circulația feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-17

TAGURI: cfr, circulatie, feroviara, inchisa, valea, sadului, lainici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...