2018-07-23 08:44


CFR introduce de astăzi TRENURILE ZĂPEZII și anunță reduceri de 56% la călătoriile spre Valea Prahovei

 |  10:13
CFR introduce de astăzi TRENURILE ZĂPEZII și anunță reduceri de 56% la călătoriile spre Valea Prahovei

CFR introduce, începând de luni, Trenurile Zăpezii, care vor circula către staţiunile montane din mai multe judeţe. Totodată, comania anunţă reduceri de până la 56% la tichetele de călătorie către Valea Prahovei.

Trenurile Zăpezii vor circula către destinaţii montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (staţiunile Straja şi Parâng). 

În zilele de weekend, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Braşov şi retur) au reduceri între 31% şi 56%. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%.

Reducerea de 25% se aplică la tariful de transport pentru adult şi copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral.

Biletele se pot cumpăra online, din staţiile şi agenţiile CFR, de la automate de vânzare şi distribuitori autorizaţi cu care există parteneriate, citeaza News.ro.

Trenurile Zăpezii vor circula până la finalul lunii februarie 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-11

TAGURI: cfr, trenurile zapezii, reduceri, valea prahovei

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.