2018-12-13 13:00


CFR Călători va anula în perioada sărbătorilor pascale peste 80 de trenuri pe mai multe regionale

 |  18:06
CFR Călători va anula în perioada sărbătorilor pascale peste 80 de trenuri pe mai multe regionale

CFRCălători anunţă că, în perioada 23, 24 şi 25 aprilie peste 80 de trenuri de pemai multe regionale din ţară vor fi anulate, deoarece traficul de călători seva diminua, iar opt trenuri vor fi introduse suplimentar pe regionalele Iaşi,Suceava şi Galaţi.

CFRCălători informează că, în perioada 22-25 aprilie 2010, pentru adaptareacapacităţii de transport la traficul de călători estimat cu prilejul SfintelorSărbători de Paşti, în programul de circulaţie se vor efectuaunelemodificări.

Astfel,pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate relaţii, vorcircula suplimentar un număr deopt trenuri, iar pentru cele maisolicitate destinaţii din ţară, trenurile de călători vor fi suplimentate cupeste 40 de vagoane.

Totodată,precizează CFR Călători, în zilele de 23, 24 şi 25 aprilie, când traficul decălători se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior,precum şi unele trenuri personale regionale, acestea din urmă fiind comunicatela nivel local.

Deasemenea, în perioada 21-26 aprilie, trenurile de călători cele mai solicitatevor fi suplimentate zilnic cu un număr de peste 40 de vagoane, pe cele maiimportante relaţii: cu plecare din/către Bucureşti Nord către/din Timişoara,Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva,Târgu-Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi,Constanţa.

"Pentrua evita aglomeraţiile de la casele de bilete din ajunul sărbătorilor, CFRrecomandă călătorilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie.Acestea se pot cumpăra cu anticipaţie beneficiind de o reducere între 5-13%,pentru orice destinaţii şi ranguri de tren de la: toate staţiile şi agenţiilede voiaj CFR, online de pe site-ulwww.cfrcalatori.rosau de ladistribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), de la automatele de vânzare dinstaţiile CFR şi de la terminalele de plăţi electronice Zebrapay",recomandă CFR Călători.

Călătoriicare locuiesc în Bucureşti în cartierele Colentina, Tei şi Pantelimon îşi potprocura cu uşurinţă bilete din punctul de vânzare situat în CarrefourColentina. De asemenea, se pot cumpăra bilete şi din agenţiile de cartierBerceni şi Titan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...