2018-06-24 12:06


Chestionar OBLIGATORIU pentru românii care muncesc în străinătate. Ce AMENZI riscă

 |  16:45
Chestionar OBLIGATORIU pentru românii care muncesc în străinătate. Ce AMENZI riscă

Românii care muncesc în afara țării vor fi nevoiți să completeze un chestionar, în care să declare la ANAF schimbarea rezidenței fiscale, transmite TVR.

În caz contrar, riscă să plătească amenzi între 50 și 100 de lei, dar și taxe și impozite, în ambele țări, potrivit unei ordonanțe publicate recent.

Astfel, cei care se mută în străinătate pentru o perioada mai mare de șase luni, sunt obligați să declare acest lucru cu 30 de zile înainte de a pleca. Procedura este simplă, spun autoritățile.

Se completează un formular care stabilește în ce stat vor plăti taxe și impozite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-12

TAGURI: romani, diaspora, strainatate, chestionat, amenzi, anaf

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRESS
13 Sep 2017

Abuzurile acestor infractori nu se mai opresc.nu o sa declare nimeni nimic bai jigodiilor care traiti din hartii si hartuirea oamenilor.ce aveti ma voi cu oamenii din strainate?hotii dracului nu mai muriti odata.anaf o organizatie criminala care apara marile hoti si hartuieste romanii.nu mai scapa lumea de voi ratatilor
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.