2018-10-15 22:35


Chioşcurile din apropierea Pieței Sudului, DEMOLATE de primărie

 |  14:10
Chioşcurile din apropierea Pieței Sudului, DEMOLATE de primărie

Primăria sectorului 4 va începe marți, 12 ianuarie, demolarea mai multor chioşcuri din imediata apropiere a Pieței Sudului, potrivit unui comunicat de presă al autorității locale.

Administraţia susţine că aceste construcţii nu au autorizație de construire și ocupă ilegal domeniul public și căile de acces necesare pentru eventuale situații de urgență.

Sursa citată mai precizează că „cei care își desfășoară activitatea în incinta respectivelor chioșcuri au fost somați să le dezafecteze, termenele fiind prelungite pentru ca aceștia să-și poată ridica toată marfa depozitată”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: chiosc, piata, sudului, demoleaza, primarie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAR BIG BERCENI CAND?
11 Ian 2016

Aia e o cladire care este pur si simplu o ruina , fara nicio autorizatie de functionare , fara norme electrice care sa fie respectate . Aerul inauntru este irespirabil vara , este un atentat la viata celor care lucreaza acolo pe salariul minim pe economie . Despre ISU si eventuale incendii , nu mai vorbim . Este paradisul evazionist al sectorului 4 mentinut de Piedone ani la rand. Chiar nu se doreste in zona ridicarea unei cladiri corespunzatoare , fara ghetourile de magazine dinauntru si din jurul metroului ????? Atunci sa se reabiliteze jegul ala, caci la un cutremur, toti angajatii crapa sub daramaturi .
HAZNAUA COMUNALA
11 Ian 2016

Sa vezi scandal . Cere bani inapoi luati de Piedone .
Random imageUltimele stiri


loading...