2018-12-13 20:20


Chiriaşi ANL, debranşaţi de la gaze

 |  15:45
Chiriaşi ANL, debranşaţi de la gaze

Aproximativ 300 de chiriaşi ANL din municipiul Bistriţa riscă să rămână fără gaz în prag de iarnă din cauza datoriilor, o scară de bloc fiind deja debranşată de la sistemul de gaz din cauză că restanţele nu au fost plătite la timp. La această oră, 15 scări de bloc de tip ANL din municipiu înregistrează restanţe care depăşesc 40.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti, a declarat că responsabilitatea achitării acestor facturi aparţine asociaţiilor de locatari de la blocurile ANL, care au încheiat contracte directe cu furnizorii de servicii.

În municipiul Bistriţa au fost construite şi repartizate până în prezent 635 de locuinţe ANL, chiria plătită de locatari fiind de aproape patru ori mai mică decât pe piaţa liberă. Valoarea facturilor de gaz restante înregistrate la sfârşitul lunii septembrie în judeţul Bistriţa-Năsăud atât de către persoanele fizice, cât şi de cele juridice depăşeşte 5,3 milioane de lei, din care peste patru milioane de lei reprezintă restanţele înregistrate în municipiul Bistriţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: chiriasi, ANL, gaze
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...