2018-07-16 07:58


Cine ar putea fi noul ȘEF al autostrăzilor

 |  17:11
Cine ar putea fi noul ȘEF al autostrăzilor

Noul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar putea fi Ştefan Ioniţă, au declarat surse din companie, citate de Agerpres.

Acesta îl va înlocui pe Cătălin Homor, revocat din funcţie în urmă cu două zile din cauză că s-au constatat deficienţe de gestionare a activităţilor companiei din ultima perioadă. "Acum se discută în Consiliul de Administraţie (al CNAIR - n. r.). Este un inginer tânăr, este din companie, a fost director tehnic şi calitate, ştie proiectele", au spus sursele.

Conform site-ul CNAIR, Ștefan Ioniță este, în prezent, director al Direcției Tehnică și Calitate. Membrii Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au decis, în şedinţa de marţi, revocarea din funcţie a directorului general al CNAIR, Cătălin Homor, pe motiv că au constatat deficienţe de gestionare a activităţilor companiei din ultima perioadă, informează, miercuri, Ministerul Transporturilor (MT).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-13

TAGURI: director cnair, stefan ionita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.