2019-02-22 06:20


Cine este CÂŞTIGĂTORUL concursului de proiecte de management pentru Circul GLOBUS

 |  14:54
Cine este CÂŞTIGĂTORUL concursului de proiecte de management pentru Circul GLOBUS

A fost desemnat câștigătorul concursului de proiecte de management pentru Circul Globus București, cu media generală 9,37. Anunțul a fost postat, luni, pe site-ul Primăriei Municipiului București (PMB), iar câştigătorul este Bogdan Stanoevici, conform Agerpres.

Conform prevederilor OUG nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, candidatul câștigător este cel care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Candidații pot depune contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului, la sediul PMB — Direcția Managementul Resurselor Umane, în data de 1 august, până la ora 15,00, potrivit sursei citate.

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din București, iar Sanda Ladoși — director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, în baza unei dispoziții semnate de primarul general Gabriela Firea, în luna februarie a acestui an. Noua echipa managerială a avut ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua "eră" în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale, preciza atunci un comunicat al municipalității.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-31

TAGURI: bogdan stanoevici, circul globus, castigator, concurs, proiect management
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...