2019-03-23 07:01


Cine este noul PREŞEDINTE al Ordinului Arhitecţilor din România, filiala BUCUREŞTI

 |  16:52
Cine este noul PREŞEDINTE al Ordinului Arhitecţilor din România, filiala BUCUREŞTI

Fostul preşedinte Şerban Sturdza şi-a anunţat succesorul în fruntea filialei Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor din România.

”Ordinului Arhitecţilor Bucureşti are un nou preşedinte, arh. Emil Ivănescu. Îl felicit şi îi urez succes în noul mandat! Cu ocazia conferinţei, arhitecţii care au participat au primit Raportul pentru Bucureşti 2018. Le doresc să-l folosească cu înţelepciune”, a scris Şerban Strudza pe contul său de Facebook.

Emil Ivănescu a îndeplinit până acum funcţia de vicepreşedinte al filialei Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor din România.

Foto: artapringauracheii.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-13

TAGURI: presedinte nou, ordin arhitecti romania, filiala bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...