2018-06-24 23:50


Circulaţia rutieră, în condiţii de iarnă în judeţul Harghita

 |  09:25
Circulaţia rutieră, în condiţii de iarnă în judeţul Harghita

Circulația rutieră pe mai multe drumuri naționale din Harghita se desfășoară în condiții de iarnă, după ce, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, a nins şi s-a depus un strat de zăpadă.

Şeful Secției de Drumuri Naționale Harghita, Cătălin Romanescu, a declarat că se circulă în condiții de iarnă pe DN 15 Toplița-Borsec, DN 12 C Gheorgheni-Lacu Roșu, DN 13 B, Praid-Gheorgheni, DN 12 A, Miercurea Ciuc—Lunca de Jos, DN 13 A, Vlăhița-Miercurea Ciuc, transmite Agerpres. 

De asemenea, marţi noapte s-au împrăștiat 120 de tone de sare și s-a acționat cu 29 de lame. Până în prezent nu au fost înregistrate blocaje în trafic.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor care circulă în Harghita să aibă mașinile echipate de iarnă și să respecte semnificația indicatoarelor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: circulatie, rutiera, conditii, iarna, judet, harghita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

SUPERSTIȚII şi tradiţii de Sânziene Acum 6 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.