Circulaţia pe Șos. Iancului, blocată de doi stâlpi căzuţi
2018-08-19 16:30


Circulaţia pe Șos. Iancului, blocată de doi stâlpi căzuţi

 |  15:19
Circulaţia pe Șos. Iancului, blocată de doi stâlpi căzuţi

Două persoane au fost rănite uşor în urma unui accident produs în cursul zilei de astăzi. Doi stâlpi aparţinând RATB au căzut pe carosabil pe şoseaua Iancului numerele 54 – 58, potrivit Primăriei Sectorului 2.

Circulaţia tramvaielor liniilor 46, 55, 1 şi 14 este blocată în aceste momente pe Şoseaua Iancului, la Victor Manu, din cauza stâlpilor care s-au prăbuşit în mijlocul străzii. “În jurul orei 13.20, pe Şoseaua Iancului, la Victor Manu, doi stâlpi ce susţineau reţeaua electrică de contact a tramvaielor s-au prăbuşit, motiv pentru care circulaţia tramvaielor 46, 55, 1 şi 14 este blocată din cauza lipsei de tensiune, iar linia de autobuze 335 este deviată prin Bulevardul Pantelimon şi apoi prin bulevardul Ferdinand”, a spus Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB). Mai mult, nici tramvaiele liniei 41 nu circulă, în sensul spre Piaţa Presei Libere, din cauza unui tramvai care s-a defectat, în jurul orei 13.40, în Şoseaua Virtuţii.Cele două persoane accidentate sunt mamă şi fiică şi au fost preluate de un echipaj SMURD care le-a transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca pentru acordarea primelor îngrijiri medicale de specialitate. Din primele cercetări a reieşit faptul că stâlpii s-au prăbuşit ca urmare a greutăţii provocate de cablurile multiple care au fost montate pe aceştia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-07

TAGURI: circulatie, stalpi, Iancului, prabusire, cabluri, victime, accident, greutate

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...