2018-12-11 18:49


Circulație restricționată în Centrul Capitalei. Vezi când se vor încheia restricțiile!

 |  13:10
Circulație restricționată în Centrul Capitalei. Vezi când se vor încheia restricțiile!

Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă, în Centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, eveniment care va începe la ora 19.00, în Piața Universității. De acolo, elevii vor defila pe Calea Victoriei şi Bulevardul Libertăţii, până în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc un concert Faydee şi Vama. Organizatorii estimează că în acest an , la paradă, vor lua parte peste 20.000 de persoane.

Circulaţia va fi restricţionată sâmbătă seară, în centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, care va începe la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, de unde elevii vor defila pe Calea Victoriei şi Bulevardul Libertăţii, până în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc un concert Faydee şi Vama.

Parada Elevilor Bucureşteni, ajunsă la a VI-a ediţie, va reuni de la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, pe platoul cu statui, mii de elevi de la şcoli şi licee din Capitală. Elevii, purtând însemnele şcolii pe care o reprezintă, vor pleca spre Piaţa Constituţiei în jurul orei 19.30, pe traseul Bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei - Bd. Naţiunile Unite - Bd. Libertăţii.

În Piaţa Constituţiei, evenimentul va continua, până la ora 23.00, cu un concert susţinut de Faydee şi trupa Vama. Parada Elevilor, organizată de Proedus, este o manifestare de tradiţie, elevii claselor VII - XII putând să îşi demonstreze în mod creativ şi original apartenenţa la şcoala sau liceul unde învaţă. Anul trecut, la acest eveniment au participat peste 24.000 de elevi.

Aproximativ 80 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordine şi siguranţa participanţilor la Parada Elevilor Bucureşteni, manifestare la care organizatorul estimează participarea a 20.000 de persoane. Pe traseul de desfăşurare a paradei, circulaţia rutieră va fi restricţionată acolo unde situaţia va impune.

De asemenea, peste 120 de poliţişti bucureşteni vor asigura ordinea publică la Parada Elevilor, dar şi siguranţa rutieră şi accesul auto al riveranilor, în zonele în care traficul va fi blocat.

Poliţiştii vor lua măsuri pentru a preveni faptele care ar putea să împiedice desfăşurarea evenimentului. Echipaje de poliţie vor patrula în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, pentru a preveni înşelăciunile, furturile din poşete sau buzunare, precum şi furturile de şi din autoturisme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: circulatie, trafic, rutier, politisti, restrictii, parada, elevilor, concerte, eveniment, universitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...