2019-02-15 23:27


Cluburi din Capitală, ÎNCHISE. Localurile funcţionau fără autorizaţie

 |  07:01
Cluburi din Capitală, ÎNCHISE. Localurile funcţionau fără autorizaţie

Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) a informat, într-un comunicat de presă, că două cluburi din Capitală au fost închise de poliţişti, în noaptea de duminică spre luni, în condiţiile în care funcţionau fără autorizaţie.

De asemenea, autorităţile au decis sancţionarea patronilor localurilor cu aproximativ 11.000 de lei.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 2 au efectuat contoale la două cluburi cu puncte de lucru în Str. Viitorului, respectiv Str. Olteţului din Capitală, ambele având ca activitate principală "baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor".

“Cu această ocazie s-a constatat că cele două societăţi nu deţin autorizaţie de funcţionare fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.400 de lei şi luându-se măsura complementară de sistare a activităţii”, se arată în comunicatul DGPMB.

Şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului a sancţionat contravenţional unul dintre cluburi cu amendă în valoare de 9.500 de lei.

La acţiune au participat reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Poliţiei Locale Sector 2 şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-15

TAGURI: club, capitala, inchis, local, functioneaza, fara, autorizatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...