2018-12-17 09:32


Cluj. Învăţătoarea care l-a făcut pe un elev "tâmpit, nebun şi jumătate de creier", audiată la Poliţie

 |  13:35
Cluj. Învăţătoarea care l-a făcut pe un elev "tâmpit, nebun şi jumătate de creier", audiată la Poliţie

Învăţătoarea de la un colegiu din Cluj care a fost înregistrată în timp ce înjura un copil de clasa I, pe care l-a făcut "tâmpit", "nebun" şi "jumătate de creier", a fost audiată, luni, de Poliţie, care s-a autosesizat în acest caz. Învăţătoarea este cercetată pentru purtare abuzivă.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au precizat, că învăţătoarea a fost audiată, luni dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie din Cluj-Napoca, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt audiaţi, în calitate de martori, mai mulţi părinţi care şi-au retras deja copiii din respectiva clasă a Colegiului de Muzică "Sigismund Toduţă".

"Poliţia s-a autosesizat, în 3 aprilie, cu privire la purtarea abuzivă a învăţătoarei, în urma mai multor materiale apărute în presă pe acest subiect. Pe numele învăţătoarei nu există o plângere penală făcută de vreun părinte. Învăţătoarea a fost audiată luni dimineaţă şi este cercetată pentru purtare abuzivă, iar în aceeaşi cauză au fost citaţi pentru audieri, ca şi martori, mai mulţi părinţi care şi-au retras deja copiii din clasa respectivă", au declarat sursele citate pentru Mediafax.

Audierile au început la peste o lună de când Poliţia s-a autosesizat pentru că "aşa sunt procedurile", au afirmat sursele menţionate.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, că învăţătoarea se poate întoarce la catedră, începând de luni.

"În conformitate cu decizia luată de Consiliul de Administraţie al colegiului, în cadrul căruia a fost discutată situaţia învăţătoarei, aceasta se putea întoarce de astăzi (luni - n.r.) la catedră. Inspectoratul nu a fost anunţat de reprezentanţii Poliţiei că ar fi început o anchetă, însă în astfel de cazuri este normal să se întâmple aşa, noi suntem anunţaţi doar în situaţia în care se face trimitere în judecată, pentru că doar atunci noi putem suspenda cadrul didactic respectiv", a precizat Valentin Cuibus.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj a declanşat, la începutul lunii aprilie, o anchetă la Colegiul de Muzică "Sigismund Toduţă" din Cluj-Napoca, după ce o învăţătoare a fost înregistrată la ore în timp ce striga la un elev de şapte ani din clasa I şi îl făcea "nebun", "tâmpit" şi "jumătate de creier".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: cluj, invatatoare, face, elev, tampit, nebun, jumatate, creier, audiat, politie, purtare, abuziva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...