2018-12-10 11:41


Coadă de zece kilometri la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse

 |  10:43
Coadă de zece kilometri la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse

Șoferii de tiruri care ajung la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse trebuie să aştepte ore în șir până trec frontiera spre Bulgaria, deoarece coada se întinde pe o lungime de peste zece kilometri.

„Încă de aseară stau aici, șoferii sunt tot mai nervoși, claxonează, înjură și nu mai au răbdare”, a precizat un șofer de tir din Prahova pentru Agerpres.

Nemulţumiri există şi din partea locuitorilor satului Remuș, care este despărțit de DN 5, pe motiv că nu se pot odihni noaptea din cauza coloanei de tiruri care a staționat în fața caselor lor pe tot parcursul nopții de luni spre marți.

„Sunt cinci echipaje de poliție rutieră care fluidizează traficul în municipiul Giurgiu și pe DN 5, coada de tiruri am înțeles că s-ar fi format pentru că aseară partea bulgară a avut unele probleme cu cântarul care măsoară greutatea tirurilor ce intră în țară, dar situația mai poate fi întâlnită și în următoarea perioadă deoarece se lucrează la reabilitarea Podului Prietenia în partea română și lucrările sunt de durată”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Giurgiu, Cristian Șuță pentru Agerpres.

„Din câte ne-au comunicat bulgarii, aceștia au avut probleme, unele defecțiuni la sistemul tehnic și de aceea este coada de tiruri, dar acum s-a rezolvat situația și autoritățile lucrează pentru fluidizarea circulației”, a precizat la rândul său purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Alexandra Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-19

TAGURI: coada, zece, kilometri, punct, trecere, frontiera, giurgiu, ruse, sofer, tir, asteapta, ore
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...