2018-12-16 19:34


Cod galben de ceaţă în 22 de judeţe. Vizibilitatea, redusă sub 50 metri

 |  10:49
Cod galben de ceaţă în 22 de judeţe. Vizibilitatea, redusă sub 50 metri

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenţionări cod galben de ceață, valabile în următoarele ore, în 22 de județe. Meteorologii precizează că vizibilitatea va fi redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Astfel, până la ora 12,00, în județul Cluj (inclusiv în municipiul Cluj-Napoca), în județele Satu-Mare și Bistrița-Năsăud, local în zonele joase și pe drumurile naționale și europene, se va semnala ceață, fenomen care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Tot până la aceeaşi oră, în zonele de deal și câmpie ale județelor Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin (inclusiv în zona municipiilor Arad, Timișoara și Deva), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață ce determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Şi în județele Dolj și Olt (inclusiv în zona municipiilor Craiova și Caracal), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, va fi ceață ce va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

ANM a mai precizat că şi în județul Ilfov și zona preorășănească a municipiului București, în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița și zona de câmpie a județelor Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, precum și pe autostrăzile, drumurile județene și naționale aferente, se va semnala ceață ce va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Şi județele Iași, Vaslui, Galați și Bacău, precum și pe drumurile naționale și europene aferente sunt vizate de cod galben de ceaţă care va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-30

TAGURI: cod, galben, ceata, 22, judet, vizibilitate, redus, 50, metri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...