2018-07-18 02:22


Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe din Moldova

 |  09:46
Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe din Moldova

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineaţa, o avertizare nowcasting Cod galben de ceață valabilă în mai multe județe din Moldova.

Potrivit ANM, până la ora 11:00, în județele Vrancea — zona de câmpie, Iași, Vaslui, Botoșani, Galați, Bacău — zona de câmpie, Neamț — zona de câmpie și Suceava — zona de câmpie, se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Meteoreologii mai anunţă că în județul Harghita, în localitățile Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Toplița, Cârța, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Dănești, Ditrău, Frumoasa, Gălăuțaș, Joseni, Lăzarea, Leliceni, Mădăraș, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Sărmaș, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomești, Tușnad, Voșlăbeni, va fi ceață, care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

ANM menţionează că ceața se va produce local în zonele joase, inclusiv drumurile naționale și europene. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: cod, galben, ceata, judet, moldova

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.