2019-01-22 00:12


COD GALBEN de furtuni timp de două zile. Vezi care sunt zonele vizate!

 |  13:28
COD GALBEN de furtuni timp de două zile. Vezi care sunt zonele vizate!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ, valabilă în intervalul 24 iulie, ora 20 - 26 iulie, ora 3. În intervalul menţionat, în toate zonele de munte, precum şi în Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, nord-vestul Moldovei şi vestul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 20...25 l/mp şi punctiform 50...60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala şi în regiunile estice şi sud-estice, dar pe spaţii mai restrânse, îndeosebi în a doua parte a zilei de marţi (25 iulie) şi în prima parte a nopţii de marţi spre miercuri (25/26 iulie).

În cursul zilei de marţi, 25 iulie, în sudul şi estul Munteniei, vestul Dobrogei, sudul şi centrul Moldovei, disconfortul termic va fi ridicat, iar temperaturile maxime se vor situa frecvent între 33 şi 35 de grade.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: cod galben, furtuni, zone
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...