2019-01-21 06:21


COD GALBEN de inundații pe opt râuri. Vezi care sunt zonele vizate!

 |  14:53
COD GALBEN de inundații pe opt râuri. Vezi care sunt zonele vizate!

Institutul Național pentru Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a instituit, sâmbătă, cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Cluj până duminică dimineaţa la ora 09:00. O altă atenționare vizează râurile din județele Bacău, Neamț, Harghita, Covasna.

O primă atenționare cod galben de inundații vizează râurile mici din bazinul hidrografic Trotuș, din județele județele Bacău, Neamț, Harghita, Covasna și expiră sâmbătă seara, la ora 23:00.

Hidrologii avertizează că inundații se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice Ciobănuș, Asău, Tazlăul Sărat.

O a doua atenționare cod galben de inundații vizează râurile mici din bazinele hidrografice Iza, Tur, Lӑpuş, Someş – afluenţii mici aferenţi sectorului aval S.H. Dej, Crasna – afluenţi bazin mijlociu şi inferior din județele Maramureş, Satu Mare, Sӑlaj și Cluj și expiră duminică dimineața, la ora 09.00.

Data: 02.06.2018 ora 12:25 – 03.06.2018 ora 09:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Tur, Someş – afluenţii mici aferenţi sectorului aval confluenţӑ cu râul Lăpuş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-02

TAGURI: cod galben, inundatii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Iun 2018

SA PLATEASCA CEI CARE AU TAIAT PADURILE .SAU COLABORAT , MUSAMALIZAT , FURTURILE
CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...