2018-12-18 17:18


COD GALBEN de polei în 12 judeţe şi în Bucureşti

 |  08:20
COD GALBEN de polei în 12 judeţe şi în Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări cod galben de polei pentru 12 judeţe şi Capitală, valabile până la ora 9.00. Atenţionările cod galben de polei vizează judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi, dar şi Bucureşti.

Totodată, meteorologii au emis şi o avertizare cod galben pentru şase judeţe din nordul şi estul ţării, unde va ninge începând de miercuri după-amiază şi se va depune un strat de zăpadă de 10-20 de centimetri. În vestul, nord-vestul şi centrul ţării vor fi ploaie, lapoviţă şi ninsoare, iar în sud şi sud-est, inclusiv în Bucureşti, la început vor fi mai ales ploi, iar din a doua parte a zilei de miercuri, acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, din cauza poleiului, traficul a fost deviat de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară (kilometrii 65-105) al Autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri. Măsura a fost luată deoarece ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

Şi în judeţul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila - Buzău, dar şi pe alte tronsoane ale unor drumuri naţionale.

Potrivit News.ro, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab, iar în judeţul Giurgiu a nins pe DN5 şi DN6 şi s-a acţionat cu utilaje. Ninge abundent şi în judeţul Olt, pe DN6, DN54 şi DN64.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: cod galben, polei, bucuresti, judete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...