2018-07-21 16:52


Cod galben de VÂNT puternic până la ora 16.00. Care sunt județele vizate de AVERTIZARE

 |  11:35
Cod galben de VÂNT puternic până la ora 16.00. Care sunt județele vizate de AVERTIZARE

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă dimineaţa atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu, valabile până la ora 16:00.

Potrivit meteorologilor, în Capitală se vor semnala intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55-65 km/h. Fenomene similare se vor semnala şi în judeţul Ilfov, în judeţul Călăraşi - în Budeşti, Fundulea, Lehliu Gara, Olteniţa, Belciugatele, Căscioarele, Chirnogi, Crivăţ, Curcani, Dor Mărunt, Frăsinet, Frumuşani, Gălbinaşi, Gurbăneşti, Lehliu, Luica, Lupşanu, Mânăstirea, Mitreni, Nana, Nicolae Bălcescu, Plătăreşti, Radovanu, Săruleşti, Sohatu, Şoldanu, Spanţov, Tămădău Mare, Ulmeni, Valea Argovei, Vasilaţi -, precum şi în judeţul Giurgiu. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-13

TAGURI: anm, meteo, vant, cod galben, avertizare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.