Cod galben de vânt și ceață în mai multe județe
2018-08-21 23:26


Cod galben de vânt și ceață în mai multe județe

 |  10:30
Cod galben de vânt și ceață în mai multe județe

Judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Caraş-Severin şi Sibiu sunt, până sâmbătă după-amiază, sub avertizare cod galben de vânt, care în unele zone poate atinge la rafală viteze de 70-80 de kilometri pe oră. Alte opt judeţe sunt sub avertizare cod galben de ceaţă, în aceste zone vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Potrivit avertizării nowcasting cod galben, valabilă până la ora 12.00, în zona de munte a judeţelor Prahova, Argeş şi Dâmboviţa vor fi intensificări ale vântului în zona montană înaltă, care la rafală vor depăşi 80-90 de kilometri pe oră, viscolind sau spulberând ninsoarea.

Şi judeţul Caraş-Şeverin este sub avertizare cod galben de vânt, până la ora 14.00. În unele zone, vântul va depăşi la rafală 55-60 de kilometri pe oră.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt şi pentru zona de munte a judeţului Sibiu, valabilă tot până la ora 14.00. În atenţionare se arată că vor fi intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 50-55 de kilometri pe oră şi izolat 70-80 de kilometri pe oră.

Judeţele Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui şi Galaţi sunt până la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

O avertizare nowcasting cod galben de ceaţă a fost emisă şi pentru judeţele Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-12

TAGURI: cod galben, vant, ceata, prahova, arges, sibiu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...