COD GALBEN de VISCOL. Care sunt județele afectate
2018-08-16 07:19


COD GALBEN de VISCOL. Care sunt județele afectate

 |  10:58
COD GALBEN de VISCOL. Care sunt județele afectate

Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Teleorman, Constanța, Ilfov și Călărași sunt cele 12 judete pentru care Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis joi o atenționare de viscol, valabilă de vineri seara până sâmbătă dimineața. De vineri şi până la începutul săptămânii viitoare, vremea va fi geroasă, iar temperaturile minime vor fi frecvent între minus 25 şi minus 15 grade.

Potrivit ANM, în intervalul 6 ianuarie, ora 20:00 — 7 ianuarie, ora 10:00, în Dobrogea, Bărăgan și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge moderat cantitativ, vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50 — 55 km/h și pe arii restrânse 70 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada.

Meteorologii precizează că unele intensificări ale vântului vor fi și în sud-vestul Olteniei, spulberând trecător zăpada depusă anterior.

De asemenea, începând de vineri, 6 ianuarie și până la începutul săptămânii viitoare, în cea mai mare parte a țării vremea va fi geroasă atât noaptea, cât și ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent între—25 și—15 grade.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-05

TAGURI: cod galben, viscol, judete afectate

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...