2018-06-23 17:23


COD PORTOCALIU de furtună emis de meteorologi. Care sunt zonele vizate

 |  20:38
COD PORTOCALIU de furtună emis de meteorologi. Care sunt zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţul Mureş, dar şi atenţionări Cod galben pentru judeţele Cluj, Sălaj, Bihor şi Timiş, valabile până la ora 20:15.

Potrivit meteorologilor, în mai multe localităţi din judeţul Mureş se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce trecător vor lua aspect de vijelie, averse de ploaie ce vor depăşi local 30-35 l/mp şi grindină de dimensiuni mici şi medii.

De asemenea, în localităţi din judeţele Cluj, Sălaj, Bihor şi Timiş se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care local vor atinge 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină de dimensiuni mici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: cod portocaliu, furtuna, zone

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.