2018-06-20 18:47


Colectiv. Andrei Găluţ refuză să vorbească şi se uită doar la fotografii

 |  12:30
Colectiv. Andrei Găluţ refuză să vorbească şi se uită doar la fotografii

Andrei Găluț, solistul trupei "Goodbye to Gravity", nu are o stare psihică deloc bună, potrivit unor apropiaţi ai săi, scrie Gândul.info. Acesta refuză să vorbească, uitându-se doar la fotografii.

Solistul susținea un concert în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul din 30 octombrie, care s-a soldat cu moartea a 63 de persoane.

Din punct de vedere fizic, Andrei Găluţ se recuperează. Totuşi, acesta traversează o perioadă grea din punct de vedere psihic după ce a aflat că prietenii săi au murit în cumplitul incendiu. Mai mult, printre persoanele decedate s-a aflat şi logodnica sa.

Potrivit unor apropiați ai săi, solistul trupei "Goodbye to Gravity" nu vrea să vorbească, ci doar se uită la fotografii.

În seara de 30 octombrie, trupa "Goodbye to Gravity" își lansa albumul "Mantras of War". În timpul concertului a izbucnit un incendiu din cauza artificiilor, 63 de persoane murind.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: colectiv, andrei galut, refuza, vorbeste, uita, fotografii

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.