2018-12-12 07:19


Comandament de iarnă convocat de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava

 |  20:32
Comandament de iarnă convocat de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a convocat comandamentul de iarnă pentru a preveni efectele unei eventuale înrăutățiri a vremii, scrie Agerpres.

"Am o informare că sunt pregătite de acțiune 593 de utilaje, 3.049 — forță umană, 21.130,7 tone material antiderapant, cantități care se află pe stoc", a declarat Răzvan Sava.

El a arătat că, chiar dacă nu există avertizări de la ANM că vremea se va înrăutăți, dorește să afle punctele slabe care la un moment dat trebuie rezolvate.

Sava i-a convocat pe reprezentanții Apa Nova, Rosal, Romprest, Serviciului de Ambulanță, Poliției Locale, RADET, RATB, Administrației Străzilor, ISU București, Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement, Administrației Spitalelor, Luxten, Poliției Rutiere și Distrigaz.

"Noi am avut probleme zilele acestea, suntem pregătiți și hotărâți să rezistăm, e bine că s-au încheiat niște demersuri într-un mod fericit și bugetul RADET-ului a fost astăzi aprobat. Mai putem rezista în condiții extrem de grele câteva zile, dar ne vom reveni cu siguranță. Vreau să vă rog să ne sprijiniți cu demersuri către Enel, către Apa Nova și Poliția Rutieră pentru a ne sprijini în activitate", a spus Marian Agiu, membru în Consiliul de Administrație al RADET, scrie Agerpres.

El a spus că starea celor 4.000 de km de rețea de distribuție este "aproape bună", iar regia este pregătită pentru a interveni în zonele cu eventuale avarii pentru a nu multiplica afectarea abonaților în sezonul de furnizare a energiei termice. "Vom face toate demersurile posibile, suntem organizați în trei schimburi", a arătat Marian Agiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: primarie, comandament de iarna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...