2018-12-15 07:44


Comisii CNATDCU: Tobă și Pandele au plagiat masiv

 |  16:16
Comisii CNATDCU: Tobă și Pandele au plagiat masiv

Atat fostul ministru Petre Toba cat si primarul Voluntariului Florin Pandele au "plagiat masiv" in lucrarile lor de doctorat, este concluzia comisiilor de specialitate din Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU)

Decizia aceasta nu este definitiva, ultimul cuvant apartinand Consiliului General al CNATDCU, care va decide saptamana viitoare.

Comisiile respective au transmis ca in cazul doctoratului lui Petre Toba teza "Politia Romana - forta de stabilitate si securitate. Optimizarea managementului cooperarii internationale in vederea combaterii amenintarilor neconventionale" "contine un plagiat masiv, care incalca grav normele academice", informeaza HotNews.ro, citand surse guvernamentale.

Membrii comisiilor au propus retragerea titlului de doctor in cazul fostului ministru de Interne.

Si in cazul lui Florin Pandele este vorba despre plagiat masiv, potrivit specialistilor din CNATDCU. Mai exact, comisiile au transmis ca in teza de doctorat "Romania si noile provocari generate de integrarea europeana", sustinuta in 2008 la aceeasi Universitate Nationala de Aparare "Carol I" este vorba despre "o situatie clara de plagiat clar si masiv".

Specialistii au cerut si in acest caz retragerea titlului de doctor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: cnatdcu, plagiat, petre toba, florentin pandele, doctorat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...