Comorile Chinei văzute prin ochii micilor artişti
2018-08-19 05:58


Comorile Chinei văzute prin ochii micilor artişti

 |  17:24
Comorile Chinei văzute prin ochii micilor artişti

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) organizează începând de marţi, 16 iulie, micro-expoziţia “Comorile Chinei văzute prin ochii micilor artişti”. Expoziţia este realizată din lucrările elevilor de la Şcoala Gimnazială de Arte Nr. 3 din Bucureşti.

“Capodoperele civilizaţiei chineze, prezentate la MNIR între 29 aprilie şi 1 august, au reprezentat o sursă de inspiraţie pentru cei 30 de copii de la Şcoala Gimnazială de Arte Nr. 3, ale căror desene pot fi considerate schiţe de observaţie care pot face cunoscute formele, proporţia specifică obiectelor prezentate în cadrul expoziţiei, ornamentarea suprafeţelor, precum şi materialele folosite în realizarea acestora”, se arată într-un comunicat MNIR. Expoziţia Comorile Chinei văzute prin ochii micilor artişti va fi deschisă până pe 1 august şi va putea fi vizitată de marţi până duminică, în intervalul orar 10.00-18.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-14

TAGURI: expozitie, scoala, arte, elevi, mnir, istorie, comorile, chinei

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...